latmask

Ja ju mindre man har att göra desto latare blir man .....och rastlös.
Idag åkte jag till skolan och va där hela dagen fram till 17.30 fast jag inte behövde, jag målade och träffade fler rastlösa själar, sara , anders, martin, och viktor kom och sysselsatte sig i ett par timmar.
Vi har faktiskt ruskigt lite i skolan för tillfället, ska väl inte klaga men snart får vi väl göra allt på en ggn i s t .

V 7 har jag helt ledigt då alla andra på skolan inklusive lärare drar på en fyllekryss till helsinkii, undrar hur många som inte kommer se varandra i ögonen på ngr v . efter det........:)

Efter skolan drog jag iväg till gymmet o sprang på bandet ett tag tränade rygg mage o insida/utsida lår.
Missar ju tyvärr varje måndagsträning men vad gör man inte för att man ska lyckas med designprovet som kommer i 2:an.

Här är tavlan jag började på idag....




Lets dance

VOI VOI vilket siiit program alltså, hur kan de få hela fredagskvällen ? Totalt fullkomligt helt meningslöst att titta på, what liksom...sitta å kolla på blondin bella när hon lär sig dansa eller ännu värre nån fet 64 årig tant i tajt bajsbrun klänning där allt väller över och det är det enda man kan koncentrera sig på.
Ja jag vet jag MÅSTE inte ha den kanalen på men nu e det så att vi har inte fler än 6 kanaler å alla visade skit kl 21 en fredag!!!!

Har dock inte suttit och stirrat mig blind på burken , nej då , jag har suttit i flera timmar och photoshoppat, mitt nya favvotidsfördriv, så kul.
Vi ska göra en parafras på Imperiets " blå himlens blues" och jag har gjort en 20 olika ia f och är nog inte klar än men tänkte visa ett smakprov på vägen.

Hade tänkt att jag skulle göra de små perfekta barbiedockorna lite mer "normala! ;)
Här är ett smakprov , varsågoda.


nä nä det fick ni inte för det funkar inte just nu...ovanligt.... försöker senare, och nån linda åkte ur lets dance

drömmar

Inatt drömde jag nåt helt galet, jag drömde att jag höll på att rädda varlden mot gröna slemklumpar som skulle kläckas om de kom ut i solljus, det fanns i ett hus och jag letade hittade och slängde in dem i ett valv som solen inte skulle komma in i, hela tiden ringde mina klasskompisar och störde mig, skulle fråga hur jag haft det på julen os v , väldigt frustrerande.
ia f så fanns där ett rum jag inte kunde öppna för solen hade kläckt utomjordingarna redan där så jag gick därifrån och hoppades att ingen skulle hinna eller öppna detta rum
.......scary...
Värsta skräckfilmen, ja sånna brukar ju inte ha en bättre story än min så jag kanske ska försöka sälja den he he.

Nu ska jag iväg till skolan,
ja jag sket i tentan igår....hoppade av den kursen och läser in poängen på extrakurser....känns bättre så, jag va inte ensam om detta beslut.
Men nu ska vi ha photoshop och det ser jag fram emot att lära mig, grymt sa grisen

kram

tenta

Imorgon har jag tenta i mekanik å hållfasthetslära...
he he de där lektionerna jag skrev om förr och skolkade ifrån, så det ska bli riktigt spännande att gå dit och se ut som ett frågetecken.
Tänkte i a f sätta mig nu efter träningen och läsa vad det innehåller, så jag kanske kan få 1 - eller kanske t o m 2 rätt på detta prov.
fy.
Jag vet, jag kommer få göra det nån gång men just nu känns det bättre att göra om den igen,... sen.....

Jag skakar som ett asplöv i handen nu när jag skriver, det va ju ett tag sen jag tränade så min stackars hand e rejält uppskrämd verkar det som .

ska ta tag i mekaniken nu så jag inte dra ut på det mer

U=R \cdot I eller omformulerat som I=\frac{U}{R} eller R=\frac{U}{I}

Mad Donnas

Igår kväll träffades vi äntligen allihopa i Mad Donnas (Jag,Eva o Lotta)och sjöng halsarna av oss till elvis, madonna, mm mm i singstar. Vi kom också på låttexter , grymma sådana...vi började också filma till våran dokumentär the beginning om bandet. Hur seriösa är vi inte.
Ngr öl gick oxå ner men det va rätt segt , så jag kom inte ner på stan förrens vid 1.30. , men det styrde kajta o henrik upp med en efterfest. Hade dock inte så kul så jag drog hem o sov , vilket kan behövas ibland.

Idag kom Elliot hem igen , han skulle egentligen sova hos mormor men längtade väl hem så han kom idag . Vi har ätit ostbollar och chips och kollat på höjdarrullen Wall E....jag skämtar inte det e en riktigt bra film!





Imorgon ska vi åka och bowla på Villes kalas i sätra, ska bli kul att se då det blir första ggn för Elliot.

nu ska jag vräka i mig mer chips så det blir ännu jobbigare att komma tillbaka i träningsform efter jul o sjukdom :)

skolan

Fy fan vilken rolig termin jag har framför mig , bara rolig ämnen  kan ju inte bli bättre än så här ,  snart kan man sitta ute i solbrillorna o en stickad kofta och dricka en kaffe i vårsolen,,,mmmm underbart.
Vi har på vårat schema bild, skiss, måleri, design o produktutveckling, photoshop o illustrator....va, fatta jag går världens roligaste program!!!!
Nu mår jag lite bättre....in i duschen sen måste jag ha en kaffe innan jag avlider.


kram på er

Onsdagsnatten




Då sitter man här igen då och nämnas bör att det är andra ggn jag skriver detta idag eftersom den här sidan e helt koko.

Utan tv och utan telefon vad gör man då?
ja man ritar grodor, ja inte såna där slemmiga bruna träskpaddor som lever i sverige utan nu menar jag regnskogspaddor i fina färger, faschineras lite av hur fula de egentligen är men samtidigt så roliga att måla. Små slemmiga saker som har ögon stora ,som om vi skulle ha fotbollar som ögon eller större ha ha ...
Jag började i a f skissa på en gröngroda, ja den får heta så nu, och det ena ledde till det andra så till slut hade jag faktiskt tagit fram akrylfärgerna och börjat måla. Den blev dock inte klar, men det kan jag ju fixa imån ,

Ska försköka gå upp i tid imån , har lyckats vänt på dygnet nu när jag varit isolerad från verkligheten i en v. sover till 14 och lägger mig vid 4 på morgonen hmmm inte bra.....får man inte göra ommpapa....
Satt och kollade på hur mycket jag kan träna sen när jag blir bra och kom fram till detta: dubbla pass thai på måndagar o ons, lördag sparring,söndag familjeträningen, tis o tors kata.....fast när jag fick se davids blick när jag berättade detta insåg jag bara att jag är väldigt sugen att träna och grymt frustrerad över att sitta still. Så vi får se hur det går med de planerna :)

nu ska jag göra mitt andra försök att lägga till en bild och försvinner allt igen får ni aldrig läsa detta.....

mobiler

jaha då va det dax igen då.
min mobil e död .
den e helt svart
det va för sent för hjärt o lungräddning och nu har jag beställt en ny rosa sony som jag hoppas vill leva ett tag med mig.

snyft.

Jag är fortfarande sjuk, hostar och fräser och hör ingenting för jag har lock för båda öronen, vill inte vara sjuk längre.
Fick sitta hemma igår å trösta mig med glass i soffan när david körde thai, hur kul e det!!!
Körde ett hemma yoga pass för att stilla mitt träningsbehov lite men det funkade inte så bra.
jag vill vara frisk nu!!!!!!

och inte nog med det.......klag klag.....våran tv har oxå gått och dött, tvärsvart, oresonliga gamla tv. men jag har min tv i förrådet så vi får väl ta o bära upp den när vi fått ner det gamla åbäket från lgh. Den är inte alls klumpig..................
inte alls.......................................

2009

den 2 a januari 2009.

Jag sitter och snorar själv i soffan men katten gör mig sällskap, fryser och huttrar och sover.
Det är vad jag gjort sen nyår.
Är sjukare än vad jag varit på länge , hade glömt hur det va att ha feber , tack för att jag blev påmind.

I a f jag hade ett jätte skoj nyår så tack elin och annakarin för festen, hoppas det blir flera nyår hos er.
NU ska jag ner under täcket igen .

god fortsättning på er alla!!!!


lite smått drucken och sjuk....

RSS 2.0