Skolavslutning

Idag på morgonen har jag varit på Elliots första skolavslutning, han va så fin i kavaj och hatt . Sen  sjöng de en liten raplåt i kyrkan....charmigt värre men då är jag ju hans mamma oxå.... jag vet....
Och en till grej som jag bara måste skvallra om ...han fick sitt första kärleksbrev av sin klasskompis Tuva ,i detta stod det ; "Jag är kär i dig Elliot från Tuva"
 Hon hade oxå ritat massa hjärtan runt....6 år .... underbart.
Efter detta supersöta avslut begav jag mig in till högskolan där min nya kurs i bild precis har börjat. Den verkar verkligen helt super, plus att våran lärare MoonKee verkar veta vad hon gör, vilket är en fördel.
Idag har jag målat och tecknat lite fula grejor men men ni får se ändå ha ha....nu ska jag äta lite mat för jag är utsvulten efter dagens thaibox
Egentligen har det hänt en massa galenskap sen sist men jag orkar inte skariva om detta idag , kanske någon annan gång, det va rätt skoj ;)


.

Bytt klassrum

Idag har vi haft stora städardagen på skloan och vi har bytt klassrum , som va jätteskönt, nu har vi en stor skogsmålning på en vägg som finns kvar sen tiden då det va skogsmuseum där, mysigt.
Jag fick oxå en ny bänkkompis, Martina och vi började genast att dekorera våra bänkar med designad sophink, fotoramar med målningar vi gjort och glasskulpturer, riktigt nice och jag kommer trivas att ha henne som bänkgranne :)
Design provet = inlämnat = öl ikväll......och imån då den stora festen är.
SKÅÅÅÅÅL

letar vidare

Jag letar ständig varje dag efter mina nycklar som på något vis aldrig ligger på samma plats, likaså letar jag lika febrilt efter min internetdosa en gång i månaden när mina pengar som jag nyss fått in på kontot ska ryckas ifrån mig.....har samma separationsångest varje månad.
Varför kan jag inte vara lite organiserad ibland, i skolan är det min bänk som är överfylld med papper , pennor och målarfär medans de andra har sitt prydligt i sina lådor....

Hur som helst är jag i a f så gott som klar med designprovet och ni ska få se min blyertsteckning och min lådbil, ja ja så blev det, nu ska jag tvätta och dra ner och banka skiten ur mig på thaiträningen....skål.
och så målningen jag och Elliot gjorde på hans vägg:)

Ok

Jag är tillbaka, gjorde ett försök att blogga på en annan sida men eftersom jag måste pilla på allt och ställa in massa roligt så hade jag ställt in det så jag skrev på hindu......eftersom alla mina vänner kan flytande hindu..... i a f så får jag inte bort det så jag får snällt skriva vidare på denna sida då.
Om någon frivillig vill hjälpa mig designa om denna trista design?
Nu är det bara ngr dar kvar i skolan och designprovet ska in fredag 00.00. Tur att vi ska ha fest på fredag , fira att ett år är klart och 2 år kvar bara .

Igår hade vi samtal med 2 av våra lärare och jag fick höra mycket snälla och fina saker om mig själv , som att jag är en artist, konstnär, rolig ,känslig och en tillgång.....det va riktigt skönt att höra , blev super duper glad och levde på detta några timmar med ett leende inombords.
Idag känns det tvärtom , solen är borta och jag har sovit skit, behöver bara någon som kramar mig....allt självförtroende som jag fick igår är som bortblåst men jag ska sitta och tänka positivt hela dagen så kommer det kännas bra snart.
Ska kika i min fantastiska bok jag fick av David efter sin englandsresa, den är helt underbar och man blir glad av den, En  bok jag kommer att vårda ömt och vara mycket rädd om .

Little people in the city av Will Self.....klockren.

RSS 2.0