secondhand själar och polkagrisar

jag rear ut min själ
den e inte lika mycket värd har jag fått höra.

måste köpa en ny för att få plats,,,,,,,,,,
varför duger inte vissa
medans abdra uppstår som änglar ,,,,

jag förstår inte men då har jag ju en lite sämre själ.........

nu är påsken över

Har haft en bra påsk  mycket godis och mat och träffat både syster och svärmor. Men nu längtar jag faktiskt till skolan , knäppt va.
Först klagar man på att man aldrig e ledig men sen när jag är det så har jag tråkigt och vill bara tillbaka till skolan, prata med mina goa klasskamrater och gnälla lite inför kommande tentor och prov.

idag har jag börjat måla lite , det e skönt att ha grejorna hemma i s  t för i ateljen  känner mig så ensam där uppe så jag tycker det e bättre att vara hemma  så kan jag gå och kladda lite på tavlan när jag vill.

Statyetten ska jag göra klar i v. så jag vet om den blir bra eller om jag måste göra en ny, den kommer upp efter innlämningen här .likaså det andra prylarna.
På onsdag - fredag ska jag jobba på korsnäs så jag kanske kan få lite tid över att svetsa ihop stommen där då , hoppas på ett lugnt stopp alltså.

Nu e det dax att städa lite till ,,,,,,om jag orkar ....

syster och kusiner

Nu ska jag åka till forsbacka till min mor för att umgås med min son som sover där denna v. för att min syster är där med sina 2 barn, tor och viggo. Ikväll ska vi bada tunna men innan dess ska jag sitta en stund med inventor och lösa en uppgift i a f :) plus att jag ska göra klart mitt kök. En designuppgift som ska in på torsdag.
Igår va Ann med på thaibxningen ch det gick bra för henne för att vara 1 a ggn . Hon skulle hänga med på nsdag oxå men jag fick lva att inte dra med henne på sparringen he he vi får väl se....

strandtroll

Jag gör nog inte så mycket mer än att plugga känns det som nu, men ikväll ska jag dra med min syster som e från norrköping till thaiboxningen , ska bli kul att se :)
Just nu sitter jag inne i soffan , och pluggar , solen lyser ute men jag har ont i huvvet så jag håller mig inne en stund till.
Strandtrollet ska väl ut och sola sin bleka hy så ni slipper bländas i sommar , tänk när man stiger ut på stranden första ggn för i år vad benen fullkommligt lyser. mmmm underbart.

Har fyllt år i helgen och haft skulptering, riktigt kul men missade doch söndagens gipsning, hmmm undrar varör , kanske för att jag drack alldeles för mycket vin,,,,

skål för strandtrollen.

RSS 2.0