Per Eklund vs Evan Dunham

Heja Per    !!!!! '
Nu måste du vinna!!!!
Särskilt om min sambo är där och tittar :)
( tror han skulle uppskatta det då :)!!!!)







kom igen nu.

gäääääsp

Jag e klarvaken, kl e 7.58 en lördagsmorgon.
Ska ta mig en snabbdusch nu och dra iväg och måla igen , kanske ta en kaffe först.
Hoppas jag kan rädda mitt fula stilleben jag började med igår ....suck hade en riktigt dålig dag inom måleriet igår , men idag , idag e jag taggad.

Hela 3 s nät låg nere igår och fortfarande kan jag inte skicka medelanden så jag är inte stram om jag inte svarar på dina, det går bara inte.

stor kram och sup lugnt i helgen

ensam hemma

Ja nu är jag ensam hemma hela helgen och ska sysselsätta mig med målerikurs hela helgen´på konstskolan, skit kul.
David e i london och spelar.
Vi ska smita ner på blue moon bar innan måleriet och äta gratis buffe :) fast just nu e jag ganska mätt efter min punkgryta med ärtor , bönor och tomat.....inte så gott men det fyllde sin funktion.
Ikväll blir det film och sova för bara mig och katten då vi börjar 9.15 lördag morgon.

skola skola skola

Ja , nu smällde det till rejält i skolan , allt på en ggn och lite till. Hela helgen är jag upptagen med att måla modeller mm, igår började vi måla efter en heldag med design o produktutveckling ......stilleben .....hua , citroner och äpplen , känns som man gjort det förr .
men hon la ut engelsk konfekt oxå och där ställde jag mig snabbt. Ville inte riktigt hålla mig till det strikta ,perfekta och fina igår så det blev så här :/


På D&P fick vi uppgiften att ta reda på hur en gourmand lever ,äter och uppfattas, lyckat med mat då jag kan laga typ makaroner om jag har tur.... men det blir ändå skoj, vi ska intervjua de 2 tjejer som har shaflors skafferi på stan och se vad de har att säga.
Visste ni att Jan stenbecks potatismos bestod av  ; grädde, äggula, ngr potatisar och kaviar.... yääääck... inte undra på att han åt ihjäl sig med dom matvanorna.

Nu ska jag snart till skolan igen, sen blir det direkt till thaiträningen för lite sparring :) och sen avslutas kvällen med releasefest för twiggy frostbite på spegeln.

fredag den 13

Idag har jag inte haft nå otur alls ...än.
Har varit på parkbadet och tränat sprungit på löpband i intervaller och armar sedan ett skönt bad i bubbelpoolen , underbart.
Efter det gick jag och hälsade på min mormor som bor i sandviken, hon gjorde lunch till oss, potatis och wokgrönsaker  och efteråtten bestod av fruktsallad o grädde, det satt fint. På väg till bussen sprang jag in och sa hej till Bella som jobbar på inspiration, ett snabbt besök eftersom jag skulle till forsbacka och hämta elliot i skolan.
Men nu är jag äntligen hemma , trött men mätt.

Nu ska jag kolla på nån tysk film och snarka lite.........ikväll ska vi äta popcorn och mysa bara. Ska ju upp och sparras imån.




glas e fint men inte i foten




Som de flesta nu vet har jag haft en glasbit i foten de senaste 3 - 4 v och som ni kan tänka er så har det varit ganske smärtsamt särskilt när jag tränat eller sprungit på gymmet,
de senaste dagarna har det bara blivit värre o värre o VÄRRE.....
och imorse när jag klev upp hade jag skitont, jag bestämde mig för att operera mig själv, fram med skalpell och pincett, näääe men pincett och ett varmt fotbad så skulle det nog funka.
Efter att min fot simmat omkring i en gammal pepparkaksburk fick den komma upp och lägga sig över mitt andra ben, jag kunde ganska snabbt känna att det satt nåt där...men min tå ryckte till varje gång jag försökt få ut den och eftersom jag satt ganska illa va jag tvungen att kapa den jla tån.....he he....näe då efter 15 minuters pillande o bråkande med min tå så fick jag grepp om den lille jln och drog sakta ut en 5 mm lång glasbit, kanske inte så mycket att skryta över men gå i ngr v. ni så får ni känna hur det känns efter ett tag :)
Men nu e den äntligen ute ur min fot!!!!!!
jag kan gå normalt igen hurra!!!!!
Så nu ska jag fira med att springa extra långt imån bitti på parkbadet o sen lägga mig i bubbelpoolen innan jag hämtar elliot och har en lugn myskväll imån...
Ikväll ska jag tvätta lite till, städa lite till och vänta på karln som är och repar eftersom de ska till england o spela med

The deer tracks nästa v.

Deras skiva ska släppas där inom kort , om den inte redan är det...:/
När han kommer ska vi kolla på lost!!!!


Lyckospark i rumpan, utan glas i foten!!!!!

bubbel

Jävla idiot blogg , inte undra på att jag skriver så sällan när jag får skriva det 2 ggr jämt, suck


 


Igår va jag och Elliot och badade bubbelpool ,forsen och rutchkanor på parkbadet i sandviken, det va näsan bara vi där så vi hade gott om plast.
Efter det åkte vi till mamma i forsbacka och åt mat och Elliot ville sova över där så jag stannande och nattade han innan jag åkte hemåt.
Hemmma kollade jag på 2 filmer he he eller en och en halv eftersom jag somnade....
Det första va hyfsat bra , changeling , men efter 17 scener med en gråtande angelina så började vi skratta, det blev lite fööööör mycket tårar, det e ju det enda kvinnan gör i filmen, tänk va deprimerad hon lär vara efter ett år av inspelning och bara gråtande .....hua.


Jag är ledig i veckan men vet inte hur jag ska fördriva tiden så jag sätter väl på en film, jag e ju pank som en kyrkråtta oxå så nåt annat kan jag inte göra även om jag ville.
ikväll ska jag ner på thaiboxningen i a f , det blir lite sparring och mitt tandskydd e borta ...aj aj ....hoppas ingen tand ryker.

TNT....

...I`m dynamite
   
    i varjefall en gång i månaden känns det som .
Jag vill egentligen inte erkänna det faktum att jag är en hormonstint gris just nu, men ok , jag e väl inte den enda kvinna som känner så här.

Så nu tänker jag sitta här och sura ett tag, kanske gråta lite för det e så synd om mig.....men om 5 minuter så skrattar jag nog igen, för att på nytt bli arg....ehhh...man e inte alls instabil. Herre gud.
borde kanske skaffa piller men jag tycker att det räcker att jag pular i mig östrogen 20 dagar i månaden. det får räcka.
Så min sambo får förlåta mig och stå ut i några dagar tills jag blir ia f lite labil...

 ;) ha ha , snyft, bomber och granater...


..

barbie freaky girls

Grattis barbie

Idag fyller hon 50 år och det hyllar jag denna skönhets"miss" med ett inlägg.

Hurra hurra hurra


.

skräckisar

Igår låg jag å degade i soffan o kollade på 2 st skräckisar, det jag vill komma till e detta om ni är med i en skräckfilm gör inte så här......

1. Om din vännina saknas , gå inte tillbaka till det ruskiga huset hon försvann i utan ring polisen

2. Skicka inte in din pojkvän heller.......

3.Ladda mobilen och ta med den

4.Se till så bilen funkar

5.Om du gömt dig o de går förbi.....gå inte efter ......gå åt andra hållet.....ehhhh

6.Får de tag i dig å du lyckas slå dig fri med din skiftnyckel......slå ihjäl honom. nu.

7.Om du ändå trilskas med att bli jagad i en fin trollskog så spring då för i helvete, stanna inte å be till gud i en bäck å sätt dig för fn inte å kissa i den heller .....om du nu inte kan hålla dig ....göm dig först!!!!

8.Reta inte den där psykungen som pinar smådjur i mellanstadiet

ja så här kan jag hålla på ett tag till men min lunchrast e slut,
som ni säkert förstår så får dessa filmer inte så högt betyg av mig, fx, de får en chans att skriva om den.....





jag har inte slutat blogga.....

.....bara tagit en break.


Jag har bara inte riktigt tid eller lust att sitta framför datorn varje dag så då gör jag det inte heller helt enkelt.
Har som vanligt gått i skolan , festat , varit med Elliot och tränat. En helt vanlig vecka/helg i mitt liv alltså.
Med ett undantag, på lördagen bjöd min sambo på taxi från oss ner på los sombreros , mat och dryck, vilket va väldigt uppskattat av mig :). Det kan vi göra om varje dag ;)....när vi blir rika och har hur mycket tid som helst i a f....
Efter det gick vi till absint och småpratade och senare anslöt elin o a-k o philip oxå. Nice place för att sitta och prata.


Igår åkte jag till skolan till 13.15 och hade limpresentation så nu kan ni få veta hur man gör kaseinlim.....
man blandat kasein , som e ett mjölkprotein, med varmt vatten och hjortronsalt och vipps så har du ett bra trälim.
Ut å limma.
Hur trist som helst att lyssna på i ngr timmar men nyttigt för framtida grejor som ska snickras.
Efter det började rita o gestalta kursen kl 17 som vi har med konstnären Per Kock, vi skissar och snackar skit med ett mycket trevligt och humorfyllt gäng.
Fick skjuts av Sara , bråttom bråttom, till söders fight gym för att prova på deras thai som börjar direkt efter min kurs....det va lite nervöst att gå in å köra thai utan någon att hålla handen så att säga.
Fick köra med 2 tjejer så det kändes bra, inga skador skedda denna ggn heller. ska försöka gå där när jag kan på måndagar eftersom jag missar mån träningen på hälostudion.
nån som e på ? ring mig :).

På fredag ska vi på möbelmässan i sthlm och det ska bli intressant, 3 orna på design o trä ställer ut där.
Efter det va det väl meningen att vi ska ut o festa men jag åker å hämtar elliot i s t för jag o David är bjudna till Tobbe Carro (våra tränare) på lördagen och innan det ska vi som vanligt sparras. MIn käresta har för andra ggn på typ 6 månader spräckt trummhinnan.....voi voi ....så han får köra lugnt nu tycker jag.
Vi va förresten ner å körde styrka idag plus att jag sprang 3 km , räcker bra som uppvärmning, fick därför skit ont i foten igen eftersom glaset inte kommit ut ur foten än , och nej jag menar inte att jag har ett helt glas i foten ....bara en liten liten minibit som trivs där.

Nu ska jag till time och köpa nåt gott för det e jag värd idag ;)






RSS 2.0